4 Temmuz 2009 Cumartesi

hoş geldiniz (açılış:))

merhaba, hoş geldiniz . Benim adım zeynep bera 10 yaşındayım kardeşimde ayşe berrak 6 yaşında. annem de bize bu blogta yardım edecek . biz bu blogta size; yaptığımız resimleri, yaşadığımız olayları , hobilerimizi vs. gibi şeyler sunucaz. "Biyaşımadahagirdim" sitesini biliyorsunuzdur heralde hani ben oraya resimlerimi koymuştum 3 tane . hani yorum yazarken kendimi: cadı no :1 diye kaydediyodum işte o benim. kardeşim de resmini koymuştu .
biz bu sitenin adını "bera-berrak" olmasını uygun gördük umarım siz de beğenmişsinizdir.
ben bera ismimi daha çok seviyorum bana öyle hitap ederseniz sevinirim bana daha çok zeynep derler ama ben bera demelerini tercih ederim.ama siz yine de nasıl isterseniz diyebilirsiniz.kardeşimde berrak ismini seviyor . onada ayşe diyoruz ama neyse:)
bu site sadece benim değil kardeşimle ikimizin. pek iyi geçindiğimiz söylenmez ama :P olsun ben kardeşimi çok seviyorum anlaşamasak da . kardeşimin eklediği yazılarda bazı yazım hataları olabilir kusura bakmayın şimdiden, daha okula başlamadı seneye 1'e başlıycak inşallah ama şimdiden okuyor yazıyor. yine de bazı hatalar yapıyor . neyse ben lafı uzatmayayım daha fazla, bol bol yorumlarınızı bekliyorum. hoşçakalınn..!!